Webdesign

Een website moet een onderdeel zijn van je onderneming. Deze moet dan ook eenvoudig te onderhouden zijn, zonder dat je technische kennis nodig hebt van programmeertalen en hosting. Je moet zelf eenvoudig aanpassingen kunnen maken in je website.

Bij een website van sociaal sterk kies jezelf de uitstraling die bij je past. Al deze verschillende ontwerpen zijn door ons getest op conversie en uiteraard volgens de laatste richtlijnen van Google.

Om met een website van Sociaal Sterk te werken heb je geen technische kennis nodig. Je klikt op de sectie die je wilt aanpassen en verandert deze naar jouw smaak. Nooit meer een webdesigner nodig!

Zoekmachine optimalisatie van de website

Wat heb je nu alleen aan een website als deze niet goed vindbaat is in de zoekmachine. Niet veel natuurlijk. Onze zoekmachine experts hebben alle nieuwe (goedgekeurde) technieken toegepast in de website. Hierdoor kan jij je richten op de inhoud en natuurlijk het ondernemen. Uiteraard worden alle statistieken van de website bijgehouden en zijn die real time inzichtelijk.

Van bezoeker naar klant

Natuurlijk is stap 1 ervoor zorgen dat de website wordt gevonden, maar minstens zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat deze bezoekers ook omgezet worden in klanten. De kleinste details kunnen vaak het verschil maken.

Gelukkig voor jou zijn wij in alle valkuilen al een keer getrapt en hoef jij dit niet nog een keer te doen. Stel je eens voor dat het lukt om de conversie van 1 naar 2% te krijgen, dan is dat een verdubbeling van de omzet!

Voor ieder doel hebben we een aantal kant en klare templates beschikbaar, waar je alleen maar je eigen gegevens hoeft in te vullen. Wel zo makkelijk en succes verzekerd?

Wanneer ga jij aan de slag met een Sociaal Sterk website?